Menü
Contact Verlanglijst Zoeken
Protefix® research

Protefix® research

In alle landen en culturen heeft de medische vooruitgang en de verbetering van sociale leefomstandigheden een hoge prioriteit, vooral dan op het vlak van mondhygiëne, profylaxis en de provisie van kunstgebitten.

Queisser Pharma kan terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring op het vlak van medische gezondheidszorg voor kunstgebitten. Met de ontwikkeling van het Protefix gamma, heeft Queisser ook een reeks kleefproducten op de markt gebracht voor moeilijke kaakcondities waarvoor het uiterst belangrijk is om een uitstekende pasvorm te hebben voor de boven- en onderkaak. De toewijding van het Protefix R&D departement resulteerde in een breed gamma producten die niet zonder reden frequent gebruikt worden in tandpraktijken en worden aangeraden aan patiënten. 

De klassieker onder de kleefproducten is het Protefix Kleefpoeder dat samen met de Kleefcrème het belangrijkste kleefmiddel voor kunstgebitten is. De crème komt in verschillende varianten: Protefix Kleefcrème Extra-Sterk, Protefix Kleefcrème met Aloe Vera, Protefix Kleefcrème Neutral en Protefix Kleefcrème met Propolis. Alle producten worden gekenmerkt door één speciale eigenschap: de unieke Protefix natte kleefkracht.

Op de Duitse markt is er geen competitie voor de kleefblaadjes van Queisser Pharma. Deze zachte Protefix Kleefbladen worden gebruikt om protheses van onderuit op te vullen. Zo helpen ze om drukpunten en -pijnen te voorkomen bij mensen met moeilijke kaakcondities of bij overgangsprotheses.

We blijven in nauw contact met de gebruikers van onze producten. Zij zijn immers de enigen die ons een eerlijke en oprechte evaluatie kunnen geven over de kwaliteit van onze producten.